Being surrounded by Ribs & Burgers, and getting paid for it?

Dreams really come true!

Bli en del av Texas Longhorn

Vi söker just nu nya stjärnor till flera av våra restauranger. Är du serviceinriktad med en naturlig personlighet och bra kunskaper från servering eller kök, tycker vi att du ska söka jobb hos oss. Helst idag! Här nedan hittar du de tjänster som finns att söka. Vi ser fram emot din ansökan!

Spontanansökan

*” anger obligatoriska fält

Ladda upp cv och personligt brev.
Dra filer hit eller
Godkända filtyper: pdf, docx, doc, jpg, png, Max filstorlek: 5 MB, Max antal filer: 2.

  Värderingar & Personlighet

  We belive in...

  WE SAY...

  Faq

  Vanliga frågor & Svar

  Texas Longhorn grundades 1994 på S:t Paulsgatan i Stockholm av Philip Huntzinger, en nyinflyttad Texas-bo som efter en tid började att sakna sin hemstad San Antonio i Texas.

  Våra Ribs ’n’ Burgers-restauranger har en lite enklare meny än våra Texas Longhorn steakhouses och här ligger fokus på våra berömda ribs och hamburgare. Skulle du vara sugen på en riktigt god steak så går det såklart också bra. Självfallet så serveras våra klassiska margaritas och öl i iskalla glas för dig som verkligen vill känna Texas-känslan.
  På Ribs & Burgers fokuserar vi på våra berömda revbenspjäll och våra goda burgare men vi har även fisk, skaldjur och goda vegetariska alternativ.

  Ja, absolut, vi kan anpassa efter önskemål. Följ denna länk för mer information.

  Ja, nästan alltid. Du hittar våra lediga tjänster genom att klicka här

  Du hittar restaurangernas öppettider under ”Menyer & Boka Bord”. Välj den restaurang du vill besöka i menyn– där kan du se öppettider, restaurangens adress och annan kontaktinformation.

  Du kan boka bord för varje enskild restaurang under fliken ”Menyer & Boka Bord”. Välj den restaurang du vill besöka i menyn och boka bord för den tidpunkt du vill besöka oss.

  Det är alltid bäst att boka ett bord för att vara säker på att få plats. Men självklart gör vi vårt bästa för att även tillgodose våra mer spontana gäster.
  Ja, det går bra att komma förbi och beställa take away på plats eller ringa in din beställning för upphämtning.
  Vi arbetar ständigt med att göra våra restauranger så handikappanpassade som möjligt. Vänligen kontakta den restaurang du planerar besöka så kan de förbereda för ditt besök. Du hittar telefonnumret till restaurangen på under fliken våra restauranger