Öppettider Ribs 'n' Burgers Ljungby

Vi finns på Föreningsgatan 4 i Ljungby. På vardagar har vi öppet för middag, och under fredag till söndag kan du njuta av både lunch och middag. Det finns inga dagar då vi har stängt ­– vi håller öppet varje dag. Välkommen in och njut av smakerna från Texas.
Måndag-torsdag:
17:00-21:00
Fredag:
11:30-sent
Lördag:
12:00-sent
Söndag:
12:00-20:30

Lunchrestaurang Ljungby

Letar du efter en lunchrestaurang i Ljungby? Har du provat Ribs ’n’ Burgers by Texas Longhorn? Om inte: gör det Här njuter du av samma autentiska recept som vi serverar på Texas Longhorn. Det är ribs och burgare som ger dig en tydlig smak av Texas.

Här kan du njuta av en middag med kompisarna, en härlig kväll med familjen eller en romantisk afton på tu man hand.

Boka bord online och var säker på att få en plats, eller kika förbi under våra öppettider. Vi ses!

En ny medlem i Texas Longhorn-familjen

Till skillnad från våra Texas Longhorn steakhouses har Ribs ’n’ Burgers en enklare meny. Fokus ligger på våra berömda ribs och burgare. Men om du skulle vara sugen på en steak, fisk eller sallad kan vi ordna även det. Som vanligt serverar vi margaritas och öl i iskalla glas för att få dig att riktigt komma in i Texas-mode.

Hur Texas Longhorn blev till

När Philip, som grundade Texas Longhorn, flyttade till Sverige saknade han sin hemstad i Texas mycket. Han saknade grillrök, kryddiga långkok och avslappnade miljöer där människor kunde samlas och skratta och dela historier. Han saknade en riktig Texas barbecue.

För att råda bot på sin längtan tog han sina familjerecept och startade en restaurang. En plats för alla som vill känna sig som hemma i Texas.

Snart 30 år senare är Texas Longhorn ett välkänt varumärke som har över 30 restauranger i Sverige, fördelat på två varumärken. Texas Longhorn Steakhouse som fokuserar på kötträtter och Ribs ’n’ Burgers som fokuserar på ribs och burgare.

Faq

Vanliga frågor och svar om vår lunchrestaurang, Ljungby

Vi är en restaurang som känner starkt för våra rötter. Och våra rötter finns i Texas. På vår restaurang njuter du av samma autentiska recept som du kunnat göra på Texas Longhorn i över 30 år. Vi serverar ribs och burgare med smak av Texas – det är så vi älskar det.
När du bokar bord är du alltid säker på att få en plats. Men självklart gör vi alltid vårt bästa för att spontana matgäster ska få en plats att sitta. Är ni fler än tio matgäster blir vi glada om ni hör av er innan så att vi hinner ställa i ordning bord.
Absolut! Vi välkomnar små gäster som serverar barnmeny till alla barn upp till tolv år. Där kan man bland annat beställa burgare eller amerikanska pannkakor.
Det finns flera olika lunchrestauranger i Ljungby. Vill du slå på stort och lyxa till det med en helglunch är Ribs ’n’ Burgers stället för dig. Sedan början av 2023 serverar vi smakrika ribs och saftiga burgare – en riktigt god lunch helt enkelt.
Ja, det gör vi! Vi är proffs på kött men självklart erbjuder vi även veganska och vegetariska alternativ. Ingen ska behöva gå hungrig från vår restaurang.