Öppettider Ribs 'n' Burgers Ljungby

Du hittar oss på Föreningsgatan 4 i Ljungby. Vardagar serverar vi middag och på helgerna kan du njuta av både middag och lunch. Det finns ingen dag då vi har stängt – vi har öppet varje dag. Kom in och njut av god mat med en smak av Texas.
Måndag-torsdag:
17:00-21:00
Fredag:
11:30-sent
Lördag:
12:00-sent
Söndag:
12:00-20:30

Restaurang Ljungby

Söker du en restaurang i Ljungby? Testa Ribs ’n’ Burgers by Texas Longhorn. Här kan du njuta av samma autentiska recept som serveras på Texas Longhorn. Ribs och burgare med en tydlig smak av Texas.

Atmosfären är härlig och en perfekt plats för en kväll med kompisarna, en familjemiddag eller en dejt.

Boka bord direkt här på hemsidan, eller kom förbi vår restaurang under våra öppettider. Vi ses!

Faq

Vanliga frågor och svar om vår restaurang Ljungby

På Ribs ’n’ Burgers känner vi starkt för våra rötter. Det vill säga Texas. I våra restauranger kan du njuta av samma autentiska recept som vi serverat på våra Texas Longhorn-restauranger i över 30 år. Det är ribs och burgare med en ordentlig smak av Texas. Precis som vi älskar det.
Om du vill vara säker på att få en plats är det alltid bäst att boka bord. Men vi gör alltid vårt bästa för att även spontana gäster ska få plats att äta.
Ja, vi har en barnmeny som vi serverar till barn upp till tolv år. Där hittar du bland annat burgare och amerikanska pannkakor.
Det finns ett antal olika restauranger i Ljungby, men om du är sugen på smakrika ribs eller en saftig burgare är det till Ribs ’n’ Burgers by Texas Longhorn du ska gå.
Självklart! Även om vi är proffs på kött serverar vi också veganska och vegetariska alternativ. Alla kan hitta något de gillar i våra restauranger.