En liten bit av texas,
nära dig.

Hos oss står våra BBQ-ribs och burgare i centrum. Allt med en rejäl skopa inspiration från Texas.
En av de viktigaste faktorerna till Texas Longhorns framgång är vårt fokus på kvalitén i det vi serverar och där kärleken för råvarorna spelar en viktig roll. All vår mat lagas efter vår grundare Philips familjerecept, eller recept som vi själva tagit fram tillsammans under företagets tid.

EUROPEAN CHICKEN COMMITMENT

Vi på Texas Longhorn har valt att arbeta med European Chicken Commitment som en del av vårt arbete för bättre djurvälfärd. Beslutet inkluderar all kyckling vi köper in på alla våra restauranger; både de vi driver och de som har ett franchiseavtal med oss. Samtliga kriterier kommer att vara uppfyllda till år 2026. Dessutom kommer minst 20 % av kycklingarna vi köper födas upp enligt ECCs kriterier samt ha tillgång till utevistelse.

KÖTTET

Vi har mycket höga krav på smak och kvalité och därför serverar vi endast nötkött, kyckling och gris från Sverige. Våra gäster kan känna sig helt trygga med att köttet de äter kommer från en svensk gård som har koll på djurhållning och slakt. Med djur som får vistas ute och leva stressfritt blir köttet extra mört och smakrikt.

DRYCK

Vi vill hylla den genuint amerikanska, avslappande atmosfären och därmed binda ihop mat och dryckeskonceptet med ett spännande och minnesvärt sortiment. Vår dryckesmeny fokuserar på cocktails på kvalitativa råvaror och exceptionella spritsorter som har en tydlig koppling till Texas dryckeskultur, vin med stort fokus på amerikanska viner och ett brett öl sortiment, allt ifrån våra egna framtagna Texas-öl till spännande rotating taps.

aLLERGIGUIDE

Vi på Texas Longhorn har sammanställt denna allergiguide för våra gäster med uttalade allergier eller överkänslighet då vi är medvetna om hälsoriskerna som matallergier medför. Observera att trots alla utbildnings-och kvalitetssäkrande åtgärder kan det förekomma korskontamination mellan råvaror. Meddela personalen om du har några funderingar kring detta! Här kan du ladda ned vår allergiguide!

Menyer & Boka bord

Vår meny är en no-brainer - testa våra ribs eller våra burgare!

Välj den restaurang nedan som du vill boka bord på
Öppet idag: 17:00-21:00

Ljungby

Faq

Vanliga frågor & Svar

Texas Longhorn grundades 1994 på S:t Paulsgatan i Stockholm av Philip Huntzinger, en nyinflyttad Texas-bo som efter en tid började att sakna sin hemstad San Antonio i Texas.

Våra Ribs ’n’ Burgers-restauranger har en lite enklare meny än våra Texas Longhorn steakhouses och här ligger fokus på våra berömda ribs och hamburgare. Skulle du vara sugen på en riktigt god steak så går det såklart också bra. Självfallet så serveras våra klassiska margaritas och öl i iskalla glas för dig som verkligen vill känna Texas-känslan.
På Ribs & Burgers fokuserar vi på våra berömda revbenspjäll och våra goda burgare men vi har även fisk, skaldjur och goda vegetariska alternativ.

Ja, absolut, vi kan anpassa efter önskemål. Följ denna länk för mer information.

Ja, nästan alltid. Du hittar våra lediga tjänster genom att klicka här

Du hittar restaurangernas öppettider under ”Menyer & Boka Bord”. Välj den restaurang du vill besöka i menyn– där kan du se öppettider, restaurangens adress och annan kontaktinformation.

Du kan boka bord för varje enskild restaurang under fliken ”Menyer & Boka Bord”. Välj den restaurang du vill besöka i menyn och boka bord för den tidpunkt du vill besöka oss.

Det är alltid bäst att boka ett bord för att vara säker på att få plats. Men självklart gör vi vårt bästa för att även tillgodose våra mer spontana gäster.
Ja, det går bra att komma förbi och beställa take away på plats eller ringa in din beställning för upphämtning.
Vi arbetar ständigt med att göra våra restauranger så handikappanpassade som möjligt. Vänligen kontakta den restaurang du planerar besöka så kan de förbereda för ditt besök. Du hittar telefonnumret till restaurangen på under fliken våra restauranger